Hapja e Ekspozites ,, Nga nëntorët vijmë në nëntorë shkojmë"

Sot, më 24.11.2020, për nder të 28 Nëntorit, u hap Ekspozita „Nga nëntorët vijmë në nëntorë shkojmë“. Bashkë organizatorët, Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës dhe Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë, edhe kësaj here dëshmuan përkushtimin maksimal dhe bashkëpunimin e mirëfilltë duke shpalosur dëshmi dhe fakte dokumentare nga e kaluara e jonë historike.

 Me këtë rast, folën Kryeshefi i ASHAK-së z. Bedri Zyberaj dhe Drejtori i Përgjithshëm i DPA të Shqipërisë z. Ardit Bido, të cilët falënderuan të gjithë të pranishmit për përkrahjen dhe interesimin e tyre. 

Kjo ekspozitë është tematike kushtuar 28 Nëntorit, Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, e cila është festë për të gjithë shqiptarët ngado që frymojnë.  


Ekspozita do të jetë e hapur për vizitorët deri më 28.11.2020. 

Arkiva Elektronike

Adresa: Rr. „Arbnor e Astrit Dehari” nr.25 | 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
Tel. Fix. 038/555-139, Centrix. 038/20015023
All rights reserved - © 2013 - Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës