Hapja e ekspozitave në Gjakovë

Më 26.4.2021, në Platonë e Shetitores pranë lumit Krena të qytetit Gjakovë, me fillim nga ora 09.00, Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës rihapi dy ekspozitat: “Vullkanin e Republikës”, ekspozitë për nder të 40-vjetorit të demonstratave të vitit 1981 dhe ekspozitën “70 vjet arkiv” me rastin e 70 vjetorit të themelimit të Arkivit të Kosovës. 

Arkiva Elektronike

Adresa: Rr. „Arbnor e Astrit Dehari” nr.25 | 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
Tel. Fix. 038/555-139, Centrix. 038/20015023
All rights reserved - © 2013 - Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës