Aktualitete

Hapja e Ekspozitës ,,Kosova në Arkivin e Shtetit Shqiptar”, në Universitetin ,, Ukshin Hoti” në Prizren

Me rastin e 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës...
KRYESHEFI EKZEKUTIV I AGJENCISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS PRITI NË TAKIM DREJTORIN E PËRGJITHSHËM TË ARKIVAVE TË TURQISË Z. ÜGUR ÜNAL

Dje, më 9 shkurt 2022, Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës e vizitoi Drejtori i...
VIZITË ZYRTARE E DELEGACIONIT TË AGJENCISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS NË DREJTORINË E PËRGJITHSHME TË ARKIVAVE TË TURQISË

Me ftesë të Drejtorit të Përgjithshëm të Arkivave të Turqisë z. Ügur Unal delegacioni...
28 nëntor 2021- Ekspozita në Kalanë e Tiranës

Sërish nikoqire Kalaja e Tiranës!Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës, Drejtoria e Përgjithshme e...
27 nëntor 2021-Nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit AShAK-DPA

Në kuadër të zhvillimit të aktiviteteve të përbashkëta të dy qeverive, Shqipëri...
Ekspozita në Vlorë

Në kuadër të manifestimeve për 28 Nëntorin, Shpalljen e Pavarësisë së...
RIKUJTIM!

RIKUJTIM!Konkursi për bursën Fulbright-National Archives Heritage Science për vitin akademik 2022-2023 do të...
The Fulbright-National Archives Heritage Science Fellowship

Ftesë nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovë, për tu paraqitur në programin The...
FTESË PËR PJESËMARRJE TË BOTIMIT TË REVISTËS ,, ARKIVAT SHQIPTARE”

Për të pestin vit me radhë Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave e Shqipërisë dhe Agjencia...
Vizita e majorit Glenford Rose në AShAK

Sot, Kryeshefi i Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës z. Bedri Zyberaj pati një takim pune me...

Arkiva Elektronike

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZTë gjitha
Nr. TitulliVitiVërejtje
0007Këshilli Popullor i qytetit, Mitrovicë1925-1946
0023Koleksion fotografishë1908-1960Të renditura sipas udhëzimit : Foto personalitetesh, ngjarjes, objektesh dhe sendesh dhevendesh
0024Koleksion i pllakave dhe afisheve1939-1939
0028Koleksion i Jovan Jovanoviqit1900-1946Koleksion
0032Koleksion i familjes Parliq nga Vushtrria1909-1933
0034Koleksion i Ibrahim Kolqit, mësues nga Gjakova1915-1938
0036Koleksion i Stanoje Zafiroviq, drejtor i gjimnazit, në pension, Beograd1900-1958
0037Koleksion i Muharrem Krasniqit, mësues nga Barani1900-1911
0041Komuna e Radevës1941-1944
0047Kooperativa e Prizrenit (shoqata tregtare dhe aksionare)1909-1942Më herët, 1906 është quajtur shoqtq e tregtisë, pastaj shoqata bujqësore. Më 1912bashkohet me Odën ekonomike.

Arkiva Elektronike

Adresa: Rr. „Arbnor e Astrit Dehari” nr.25 | 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
Tel. Fix. 038/555-139, Centrix. 038/20015023
All rights reserved - © 2013 - Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës