Aktualitete

Hapja e Ekspozitës ,,Kosova në Arkivin e Shtetit Shqiptar”, në Universitetin ,, Ukshin Hoti” në Prizren

Me rastin e 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës...
KRYESHEFI EKZEKUTIV I AGJENCISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS PRITI NË TAKIM DREJTORIN E PËRGJITHSHËM TË ARKIVAVE TË TURQISË Z. ÜGUR ÜNAL

Dje, më 9 shkurt 2022, Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës e vizitoi Drejtori i...
VIZITË ZYRTARE E DELEGACIONIT TË AGJENCISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS NË DREJTORINË E PËRGJITHSHME TË ARKIVAVE TË TURQISË

Me ftesë të Drejtorit të Përgjithshëm të Arkivave të Turqisë z. Ügur Unal delegacioni...
28 nëntor 2021- Ekspozita në Kalanë e Tiranës

Sërish nikoqire Kalaja e Tiranës!Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës, Drejtoria e Përgjithshme e...
27 nëntor 2021-Nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit AShAK-DPA

Në kuadër të zhvillimit të aktiviteteve të përbashkëta të dy qeverive, Shqipëri...
Ekspozita në Vlorë

Në kuadër të manifestimeve për 28 Nëntorin, Shpalljen e Pavarësisë së...
RIKUJTIM!

RIKUJTIM!Konkursi për bursën Fulbright-National Archives Heritage Science për vitin akademik 2022-2023 do të...
The Fulbright-National Archives Heritage Science Fellowship

Ftesë nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovë, për tu paraqitur në programin The...
FTESË PËR PJESËMARRJE TË BOTIMIT TË REVISTËS ,, ARKIVAT SHQIPTARE”

Për të pestin vit me radhë Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave e Shqipërisë dhe Agjencia...
Vizita e majorit Glenford Rose në AShAK

Sot, Kryeshefi i Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës z. Bedri Zyberaj pati një takim pune me...

Arkiva Elektronike

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZTë gjitha
Nr. TitulliVitiVërejtje
0001STOÇAR. Ndërrmarrja për tregëti me kafshët dhe prodhimet e ngjashme në Prishtinë1947-1951Ndërrmarrja më parë ka bartur emrin "JUG", ndërrmarrje ekonomike shtetërore eSerbisë për qarkullim me kafshë dhe prodhime të kafshëve
0003Shkolla e mesme e partisë "Bora Vukmiroviq", Prishtinë1949-1954Arkivit ia ka dorëzuar anëtari i komisionit likuidues Boshko Popoviq
0004Stacioni i meliorëve "EREN", Gjakovë1949-1952Arkivit ia dorëzuan anëtarët e komisionit likudator: Jeremije Miledhe Blagoje Jovanoviq
0013Shkolla fillore "Mladen Ugareviq", Prizren1930-1952
0014Shoqata e këngëtarëve "Car Urosh", Prizren1905-1941
0015Shkolla Zejtare e femrave në Prishtinë1920-1961
0016Shkolla Ekonomike e nxënësve, Prishtinë1919-1956Shkolla është quajtur: Shkolla zejtare dhe tregtare e nxënësve për industri dhe zehtari.
0018Shoqata Qytetare e SHKA-së1945-1950
0019Shoqata muzikore 1946-1953Më herët quhej Shoqata kulturore artistike "Radniqki"
0030Shkolla zejtare e femrave në Prizren1919-1956
0040Shkollat fillore në Prishtinë1900-1947
0042Shoqata Zejtare për rrethin e Pejës dhe Istogut, Pejë1938-1941ekonomike
0044Shoqata e Shoqërisë së grave Prishtinë1919-1940

Arkiva Elektronike

Adresa: Rr. „Arbnor e Astrit Dehari” nr.25 | 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
Tel. Fix. 038/555-139, Centrix. 038/20015023
All rights reserved - © 2013 - Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës