28 nëntor 2021- Ekspozita në Kalanë e Tiranës

Sërishnikoqire Kalaja e Tiranës!

AgjenciaShtetërore e Arkivave e Kosovës, Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave eShqipërisë dhe Kalaja e Tiranës përsëri bashkë në aktivitet!

Ështëkënaqësi dhe privilegj, që në një ditë madhështore për të gjithë shqiptarëtanembanë trojeve shqiptare, siç është 28 Nëntori, në ambientet e Kalasë sëTiranës të hapim ekspozitën ,, Nga nëntorët vijmë në nëntorë shkojmë”.Ekspozitën me një fjalë rasti e hapi nikoqirja e Kalasë së Tiranës znj.Klodiana Toptani. Gjithashtu, fjalë rasti me rastin e hapjes patën Kryeshefi iAgjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës z. Bedri Zyberaj dhe znj. Elsa Sakanga Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë. I pranishëm në hapje tëekspozitës ishte edhe Ambasadori i Kosovës në Shqipëri z. Skënder Durmishi. ZnjToptani si gjithmonë me surpriza duke na sjell grupin e valltarëve të fëmijëve,,Shqiponjat\", të cilët na kënaqën me vallet e tyre si dhe e bënë mëmadhështor këtë eveniment. Nuk mungoi as torta me flamur, që ishte përgatiturenkas për këtë eveniment.

  

Arkiva Elektronike

Adresa: Rr. „Arbnor e Astrit Dehari” nr.25 | 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
Tel. Fix. 038/555-139, Centrix. 038/20015023
All rights reserved - © 2013 - Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës