Aktualitete

VIZITA E SHFMU,,ZENEL HAJDINI”, TËRSTENIK, SHFMU,,HASAN PRISHTINA” - SEMETISHT DHE E GJIMNAZIT ,,EQREM QABEJ” - PRISHTINË

Vizita e nxënësve të SHFMU,,Zenel Hajdini” nga fshati Tërstenik

Ekspozita,, Kosova pas Luftës së Dytë Botërore në dokumente arkivore"

Më 15 shkurt 2023, Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës në kuadër të aktiviteteve për...
Pensionimi i Drejtorit te ANK-Peje

27.01.2023 Pas shumë vitesh pune të palodhshme, sot doli në pension Drejtori i Arkivit Ndërkomunal të...
Hapja e Ekspozitës ,,Kosova në Arkivin e Shtetit Shqiptar”, në Universitetin ,, Ukshin Hoti” në Prizren

Me rastin e 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës...
KRYESHEFI EKZEKUTIV I AGJENCISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS PRITI NË TAKIM DREJTORIN E PËRGJITHSHËM TË ARKIVAVE TË TURQISË Z. ÜGUR ÜNAL

Dje, më 9 shkurt 2022, Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës e vizitoi Drejtori i...
VIZITË ZYRTARE E DELEGACIONIT TË AGJENCISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS NË DREJTORINË E PËRGJITHSHME TË ARKIVAVE TË TURQISË

Me ftesë të Drejtorit të Përgjithshëm të Arkivave të Turqisë z. Ügur Unal delegacioni...
28 nëntor 2021- Ekspozita në Kalanë e Tiranës

Sërish nikoqire Kalaja e Tiranës!Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës, Drejtoria e Përgjithshme e...
27 nëntor 2021-Nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit AShAK-DPA

Në kuadër të zhvillimit të aktiviteteve të përbashkëta të dy qeverive, Shqipëri...
Ekspozita në Vlorë

Në kuadër të manifestimeve për 28 Nëntorin, Shpalljen e Pavarësisë së...

28 nëntor 2021- Ekspozita në Kalanë e Tiranës

Sërishnikoqire Kalaja e Tiranës!

AgjenciaShtetërore e Arkivave e Kosovës, Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave eShqipërisë dhe Kalaja e Tiranës përsëri bashkë në aktivitet!

Ështëkënaqësi dhe privilegj, që në një ditë madhështore për të gjithë shqiptarëtanembanë trojeve shqiptare, siç është 28 Nëntori, në ambientet e Kalasë sëTiranës të hapim ekspozitën ,, Nga nëntorët vijmë në nëntorë shkojmë”.Ekspozitën me një fjalë rasti e hapi nikoqirja e Kalasë së Tiranës znj.Klodiana Toptani. Gjithashtu, fjalë rasti me rastin e hapjes patën Kryeshefi iAgjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës z. Bedri Zyberaj dhe znj. Elsa Sakanga Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë. I pranishëm në hapje tëekspozitës ishte edhe Ambasadori i Kosovës në Shqipëri z. Skënder Durmishi. ZnjToptani si gjithmonë me surpriza duke na sjell grupin e valltarëve të fëmijëve,,Shqiponjat\", të cilët na kënaqën me vallet e tyre si dhe e bënë mëmadhështor këtë eveniment. Nuk mungoi as torta me flamur, që ishte përgatiturenkas për këtë eveniment.

  

Arkiva Elektronike

Adresa: Rr. „Arbnor e Astrit Dehari” nr.25 | 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
Tel. Fix. 038/555-139, Centrix. 038/20015023
All rights reserved - © 2013 - Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës