Aktualitete

HULUMTIME NË ARKIVIN SHTETËRORE OSMAN TË REPUBLIKËS SË TURQISË

Në kuadër të Marrëveshjes së Bashkëpunimit me Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave...
NËNSHKRIMI I MARRËVESHJES PËR BASHKËPUNIM NË MES TË AGJENCISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS DHE SHOQATËS SË SHKRIMTARËVE DHE ARTISTËVE SHQIPTARË “PAPA KLEMENTI XI ALBANI”, SUEDI.

Më 18.07.2017, në ambientet e Bibliotekës Kombëtare Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës...
MË 29.05. 2017, AGJENCINË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS E VIZITON NJË DELEGACION NGA AGJENCIA E ARKIVAVE SHTETËRORE TË BULLGARISË

Delegacioni kryesohet nga z. Mihail Gruev- Drejtor i Përgjithshëm, z. Georgi Chernev- Sekretar, znj. Plamka...
12 maj 2017, Konferenca \"Arkivat dhe puna arkivore në trevat e shqiptarëve në shek. XX – XXI\"

Më 12 maj 2017, mbahet Konferencë Ndërkombëtare e Arkivistikës “Arkivat dhe puna arkivore në...
MË 21.04. 2017, AGJENCINË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS E VIZITOI MINISTRI I KULTURËS, RINISË DHE SPORTIT Z. KUJTIM SHALA

Më datë 21.04.2017 Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës e vizitoi Ministri i...
VIZITË ZYRTARE NË ARKIVAT SHTETËRORE TË MAQEDONISË

Delegacioni nga ASHAK-u i kryesuar nga Kryeshefi Ekzekutiv i ASHAK-së z. Ramë Manaj, z. Hysen Azemi, Drejtor i...
Pjesëmarrje në Konferencën Ndërkombëtare PROBLEMET TEKNIKE NË FUSHËN E ARKIVIMIT TRADICIONAL DHE ELEKTRONIK NË RADENCI –SLLOVENI

Pjesëmarrje në Konferencën Ndërkombëtare PROBLEMET TEKNIKE NË FUSHËN E ARKIVIMIT TRADICIONAL...
VIZITË ZYRTARE NË DREJTORINË E PËRGJITHSHME TË ARKIVAVE TË SHQIPËRISË

Delegacioni nga ASHAK-u i kryesuar nga Kryeshefi Ekzekutiv i ASHAK-së z. Ramë Manaj, znj. Shpresa Mekaj, Drejtoresha e...
Pjesëmarrje në Mbledhjen e Bordit Ekzekutiv të Degës Rajonale Evropiane të Këshillit Ndërkombëtar për Arkivat në Shkup

Më 28.03.2017, Kryeshefi Ekzekutiv i ASHAK-së z. Ramë Manaj i shoqëruar nga znj. Fexhrie Kastrati, Zyrtare...
Pjesëmarrje në Konferencën Ndërkombëtare në Vukovar të Kroacisë

Delegacion i Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës i kryesuar nga Kryeshefi Ekzekutiv i...

Drejtor për Administratë dhe Financa

HAMIT ( Ramadan ) SHALA

I lindur më 01.07.1955 në fshatin Letanc komuna e Podujevës. Shkollën fillore dhe Gjimnazin e kam krye në Podujevë.
Në vitin shkollor 1974/1975 jam regjistruar në Fakultetin Juridik- Drejtimi i përgjithshëm në Prishtinë.
Në mars të vitit 1979  kam diplomua  në Fakultetin Juridik dhe kam fitua titullin ,, Jurist i Diplomuar,,.
Në prill të vitit 1979 jam punësuar në Kuvendin Komunal në Podujevë, në vendin e punës Zyrtar  juridik, në Shërbimin e Kuvendit Komunal.
Prej muajit maj të vitit 1981 e deri në nëntor të vitit 1989 kam qenë i emëruar nga ana e Kuvendit Komunal  /dy mandate pa ndërprerë/ Sekretar i Këshillit Ekzekutiv të KK-së në Podujevë.
Prej nëntorit të vitit1989 e deri në tetor të vitit 1990 kam qenë i emëruar  Sekretar i Kuvendit Komunal në Podujevë gjersa shteti serb na ka largua me forcë nga vendet e punës.
Prej tetorit të vitit 1990 e deri në qershor 1999 kemi punuar paralel me pushtetin serb në të njëjtën pozitë si Sekretar i Kuvendit të Komunës së Podujevës, jashta objektit komunal.
Prej qershorit të vitit 1999 e drei më 15.04.2008  kam qenë Drejtor i Drejtorisë për Administratë të Përgjithshme në Komunën e Podujevës, për tri mandate pa ndërprerë.
Më 15.04.2008 kam kalua në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal në Prishtinë në poziten e Drejtorit të Departamentit për Administratë dhe Financa.
Më 01.04.2009 kam kalua në ASHAK në poziten e Drejtorit të Departamentit për Administratë dhe Financa ku edhe më tuje qendroj në këtë vend pune.

Kontakti:
Tel : 038 512 547
Mob : 044 163 449
Emaili : [email protected]

Arkiva Elektronike

Adresa: Rr. Çlirimi, nr 25, 10000 Prishtinë Kosovë
Tel. Fix. 038/555-139, Centrix. 038/20015023
All rights reserved - © 2013 - Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës