Aktualitete

Hapet Ekspozita- Qytetet shqiptare ne fotografite e vjetra,1863-1916

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës nën Patronatin e Zyrës së Kryeministrit dhe në...
Pjesemarrje ne akademine perkujtimore "Malli per Rugoven' ne Suedi

Ftesë të Shoqatës së shkrimtarëve dhe krijuesve shqiptarë “Papa Klementi i XI Albani”...
Dorëzimi i dokumenteve të rëndësishme për Kosovën në Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës

Meqëllim të pasurimit të arkivit më datën 23.11.2018, Prof. Dr. Eqrem Zenelaj i dorëzoi...
PJESËMARRJE NË SIMPOZIUMIN “TË DREJTAT E REFUGJATËVE NË DOKUMENTE”, ZAGREB -KROACI

Më datë 15.11.2018, delegacioni i Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës në...
PJESËMARRJE NË PROMOVIMIN E REVISTËS “ARKIVAT SHQIPTARE”, TIRANË-SHQIPËRI

Delegacioni i Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës i kryesuar nga Kryeshefi Ekzekutiv i...
Konferenca “ARKIVAT DHE PUNA ARKIVORE NË TREVAT E SHQIPTARËVE NË SHEK. XX – XXI”

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të...
Ekspozita "Lidhja Shqiptare e Prizrenit 1878-2018"

Më 08.06.2018, në hollin e Bibliotekës Kombëtare të Prishtinës, Agjencia Shtetërore e Arkivave...
KONFERENCA “Arkivat dhe puna arkivore në trevat e shqiptarëve në shek. XX – XXI”

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të...
NËNSHKRIMI I MARRËVESHJES SË BASHKËPUNIMIT NË MES TË AGJENCISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS DHE ARKIVIT SHTETËROR TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Më 14 maj 2018 në Prishtinë, në ambientet e ASHAK-së u nënshkrua ripërtrirja e...
Java e Arkivit të Hapur

Me rastin e 67 vjetorit të themelimit të Arkivit të Kosovës, Agjencia Shtetërore e Arkivave të...

AktualiteteHapet Ekspozita- Qytetet shqiptare ne fotografite e vjetra,1863-1916

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës nën Patronatin e Zyrës së Kryeministrit dhe në bashkëpunim me Prof.Dr. Eqrem Zenelaj, më datë 16,02,2019,në ora 17:00 në objektin e Muzeut Kombëtar të Kosovës hap Ekspozitën- Qytetet shqiptare ne fotografite e vjetra,1863-1916. Ekspozita hapet për nderë të 11 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës. më shumë

Pjesemarrje ne akademine perkujtimore "Malli per Rugoven' ne Suedi

Ftesë të Shoqatës së shkrimtarëve dhe krijuesve shqiptarë “Papa Klementi i XI Albani” në Angelholm të Suedisë, morri pjesë në akademinë përkujtimore të titulluar “Malli për Rugovën”, kushtuar figurës së Presidentit historik Dr. Ibrahim Rugova, si dhe manifestimin “Dita e Plisit”.më shumë

Dorëzimi i dokumenteve të rëndësishme për Kosovën në Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës

Meqëllim të pasurimit të arkivit më datën 23.11.2018, Prof. Dr. Eqrem Zenelaj i dorëzoi Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës dokumente historike me rëndësi kombëtare.më shumë

PJESËMARRJE NË SIMPOZIUMIN “TË DREJTAT E REFUGJATËVE NË DOKUMENTE”, ZAGREB -KROACI

Më datë 15.11.2018, delegacioni i Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës në përbërje të Ramë Manaj- Kryeshef Ekzekutiv i ASHAK-së dhe Hamit Shala- Drejtor i Departamentit të Administratës dhe Financave, ishin pjesëmarrës në Simpoziumin Ndërkombëtar për “Të drejtat e refugjatëve në dokumente”, i cili i zhvilloi punimet në Kampusin Borongaj të Universitetit të Zagrebit. Simpoziumi u organizua nga Instituti i Kërkimeve të Studimeve Kroate në Universitetin e Zagrebit dhe ICARUS-HR në bashkëpunim me Projektin për Refugjatë dhe të Drejtat e Njeriut, nga Qendra e Informacionit në Departamentin e Studimeve Informative të Universitetit të Los Anxhelosit dhe Universitetin e Liverpoolit. Andaj, me ftesë të Organizatorëve.më shumë

previous

1-4 Nga 49

next

Arkiva Elektronike

Adresa: Rr. Çlirimi, nr 25, 10000 Prishtinë Kosovë
Tel. Fix. 038/555-139, Centrix. 038/20015023
All rights reserved - © 2013 - Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës