Aktualitete

Ekspozita “Figurat Kombëtare Shqiptare dhe Familjet Aristokrate në veprat e artistëve evropian”

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës në bashkëpunim me Prof. Dr. Eqrem Zenelaj, për nderë...
KONFERENCA MBARËKOMBËTARE “ARKIVAT DHE TË DREJTAT E NJERIUT”

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës në bashkëpunim me Institutin e Trashëgimisë...
MARRJA E DOKUMENTACIONIT TË KOMITETIT “SHQIPËRIA E LIRË” NË NEW YORK TË SHBA-SË

Delegacioni i ASHAK-së në përbërje të Ramë Manaj- Kryeshef Ekzekutiv, Hamit Shala- Drejtor i...
Java e Arkivit te Hapur

Me rastin e 68 vjetorit të themelimit të Arkivit të Kosovës, Agjencia Shtetërore e Arkivave të...
Hapet Ekspozita- Qytetet shqiptare ne fotografite e vjetra,1863-1916

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës nën Patronatin e Zyrës së Kryeministrit dhe në...
Pjesemarrje ne akademine perkujtimore "Malli per Rugoven' ne Suedi

Ftesë të Shoqatës së shkrimtarëve dhe krijuesve shqiptarë “Papa Klementi i XI Albani”...
Dorëzimi i dokumenteve të rëndësishme për Kosovën në Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës

Meqëllim të pasurimit të arkivit më datën 23.11.2018, Prof. Dr. Eqrem Zenelaj i dorëzoi...
PJESËMARRJE NË SIMPOZIUMIN “TË DREJTAT E REFUGJATËVE NË DOKUMENTE”, ZAGREB -KROACI

Më datë 15.11.2018, delegacioni i Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës në...
PJESËMARRJE NË PROMOVIMIN E REVISTËS “ARKIVAT SHQIPTARE”, TIRANË-SHQIPËRI

Delegacioni i Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës i kryesuar nga Kryeshefi Ekzekutiv i...
Konferenca “ARKIVAT DHE PUNA ARKIVORE NË TREVAT E SHQIPTARËVE NË SHEK. XX – XXI”

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të...

Drejtor për Administratë dhe Financa

HAMIT ( Ramadan ) SHALA

I lindur më 01.07.1955 në fshatin Letanc komuna e Podujevës. Shkollën fillore dhe Gjimnazin e kam krye në Podujevë.
Në vitin shkollor 1974/1975 jam regjistruar në Fakultetin Juridik- Drejtimi i përgjithshëm në Prishtinë.
Në mars të vitit 1979  kam diplomua  në Fakultetin Juridik dhe kam fitua titullin ,, Jurist i Diplomuar,,.
Në prill të vitit 1979 jam punësuar në Kuvendin Komunal në Podujevë, në vendin e punës Zyrtar  juridik, në Shërbimin e Kuvendit Komunal.
Prej muajit maj të vitit 1981 e deri në nëntor të vitit 1989 kam qenë i emëruar nga ana e Kuvendit Komunal  /dy mandate pa ndërprerë/ Sekretar i Këshillit Ekzekutiv të KK-së në Podujevë.
Prej nëntorit të vitit1989 e deri në tetor të vitit 1990 kam qenë i emëruar  Sekretar i Kuvendit Komunal në Podujevë gjersa shteti serb na ka largua me forcë nga vendet e punës.
Prej tetorit të vitit 1990 e deri në qershor 1999 kemi punuar paralel me pushtetin serb në të njëjtën pozitë si Sekretar i Kuvendit të Komunës së Podujevës, jashta objektit komunal.
Prej qershorit të vitit 1999 e drei më 15.04.2008  kam qenë Drejtor i Drejtorisë për Administratë të Përgjithshme në Komunën e Podujevës, për tri mandate pa ndërprerë.
Më 15.04.2008 kam kalua në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal në Prishtinë në poziten e Drejtorit të Departamentit për Administratë dhe Financa.
Më 01.04.2009 kam kalua në ASHAK në poziten e Drejtorit të Departamentit për Administratë dhe Financa ku edhe më tuje qendroj në këtë vend pune.

Kontakti:
Tel : 038 512 547
Mob : 044 163 449
Emaili : [email protected]

Arkiva Elektronike

Adresa: Rr. Çlirimi, nr 25, 10000 Prishtinë Kosovë
Tel. Fix. 038/555-139, Centrix. 038/20015023
All rights reserved - © 2013 - Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës