Hapja e Ekspozitave ne Pejë

Më 29.4.2021, me fillim në ora 10, në Sheshin ,, Skënderbeu" në qytetin e Pejës, Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës rihapi ekspozitat ,,Vullkani" i Republikës, e cila u përgatit për nder të 40 vjetorit të demonstratave të vitit 1981 dhe ,, 70 vjet Arkiv", e përgatitur me rastin e shënimit të 70 vjetorit të themelimit të Arkivit të Kosovës.

 

  

Arkiva Elektronike

Adresa: Rr. „Arbnor e Astrit Dehari” nr.25 | 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
Tel. Fix. 038/555-139, Centrix. 038/20015023
All rights reserved - © 2013 - Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës